COMBI ABO

Tof dat je kiest voor een combi abonnement voor je Facebook én je Instagram account! Wat een vertrouwen! Wij zullen alles in het werk stellen om je mega enthousiast te maken. Wij ontzorgen je volledig zodat jij je kunt richten op waar jij goed in bent en wat je graag doet.

Vul het formulier hieronder in en maak je wensen aan ons kenbaar zodat we alvast af kunnen stemmen op jouw onderneming en je verwachtingen. Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten! Wij nemen per omgaande contact met je op (met een kop koffie samen of online, wat jij wilt!). 

HEB JE ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN GELEZEN?  Kijk hier 

TOF DAT WIJ JOUW SOCIAL MEDIA MOGEN BEHEREN!  Of je nu bestaande accounts hebt of dat je nieuwe accounts wilt opstarten: wij kunnen je helpen en ontzorgen je volledig. Wij denken met je mee, plaatsen pakkende foto's (Femke is een ster in fotobewerking en werken met filters), bedenken goede captions, verrassende stories, schrijven werve(le)nde teksten en bouwen samen met jou aan het groeien van het aantal fans (volgers) van jouw bedrijf en je herkenbaarheid. 

ABONNEMENT, HOE WERKT HET? Als je akkoord gaat met onze offerte gaan we voor je aan de slag. Je sluit dan een abonnement af voor 6 maanden met 1 maand opzegtermijn. Wij sturen je maandelijks een factuur en sturen je een reminder als de einddatum van het abonnement in zicht komt zodat je tijdig kunt besluiten of je nog weer voor een half jaar wilt verlengen of niet.  

COMBI ABO

WAT WIJ DOEN

v Wij beheren voor jou zowel je FB als je Insta account

v Wij posten op beide platforms wekelijks 1 bericht

v Wij maken foto's

v Wij verzorgen pakkende teksten, goede captions en stories. 

v We hebben geregeld contact

WAT JIJ DOET

v Ons medebeheerder maken van je accounts

v Aangeven als je iets onder de aandacht wilt brengen

v Ons feedback geven of je blij met ons bent

Prijs per maand

325,-

|   Mediabureau Fan Makers   |   Bizetstraat 5   |   6661AX   Elst   |   VAT/BTW  nr NL859416859   |  KvK Arnhem  nr 73240370  |

© 2018 by Proud Owners Fan Makers

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon